Meaningful meetings

Een Meaningful Meeting (MM) is een bijeenkomst waarin we professionals uit het bedrijfsleven in contact brengen met initiatiefnemers van een NGO, ideële organisatie of een social enterprise. De initiatiefnemers helpen we om een concrete vraag te formuleren die hen op dat moment bezig houdt. Rondom deze vraag gaan alle deelnemers aan een MM met elkaar en met de initiatiefnemers in gesprek. Bedoeld om het initiatief een stap verder te brengen in het creatie- of realisatieproces.

Tijdens een MM staan meestal twee 'social change' initiatieven centraal. We bieden de gelegenheid om met beide initiatieven mee te denken. Of je na deze MM verder betrokken wilt zijn of worden bij dit initiatief bepaal je zelf. Via onze OMS community site bieden we je de kans om ook na de MM met elkaar en met het initiatief verbonden te blijven. De initiatiefnemers kunnen deze community ook gebruiken om vervolgvragen te stellen en de dialoog online voort te zetten.

De MMs vinden tot nu toe 's avonds plaats en duren van 18.00 tot 21.30 uur, inclusief een ontvangst met eten en drinken. We werken in meerdere rondes rondom de centrale vragen en sluiten gezamenlijk af om onze inzichten en ervaringen te delen.

Wil jij jouw talenten inzetten om organisaties, die de wereld een stukje mooier maken, te helpen met hun concrete vragen? Zet je in op een manier die past bij je interesse en beschikbaarheid. Je hebt geen vaste verplichting als Snowflake. Je bent een Snowflake door een idee aan te dragen, door bij te dragen of door mee te denken. Fysiek of online, op de manier die voor jou het meest waardevol en passend is.

Heb je hier interesse in of vragen over? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Komende meetings

15-06-2016

Meaningful Meeting zomer '16

Meaningful Meeting zomer '16

Tijdens deze Meaninful Meeting staat sociaal onderneming Tilingo-Nepra centraal. Deze organisatie importeert Fair Trade producten uit Nepal en zorgt zo voor werkgelegenheid daar.

Afgelopen meetings

30-09-2015

Meaningful Meeting najaar '15

Meaningful Meeting najaar '15

Op deze datum, 30 september '15, vindt onze eerstvolgende Meaningful Meeting plaats. Deze keer zijn we te gast bij de Krachtfabriek in Houten. De twee initiatieven die we gaan helpen deze avond zijn Join!forkids en de Krachtfabriek zelf.

18-02-2015

Meaningful Meeting Nyenrode

Meaningful Meeting Nyenrode

De eerste Meaningful Meeting in 2015, op locatie van onze partner Nyenrode Business Universiteit.

14-05-2014

Meeting Metaal Kathedraal

Meeting Metaal Kathedraal

Tijdens deze MM was de locatie, de Metaal Kathedraal, een van de initiatieven die we hebben geholpen.

12-12-2012

Meeting Partnership Foundation

Meeting Partnership Foundation

Tijdens deze eerste MM is het concept ontstaan dat sindsdien terugkeert als vaste opzet van de bijeenkomsten die we organiseren.

12-09-2013

Meeting Leiderschapshuis

Meeting Leiderschapshuis

Een mooie opmerking van een van de aanwezige snowflakes was 'je geeft maar je ontvangt ook'.

10-12-2013

Meeting WereldOuders

Meeting WereldOuders

Deze MM heeft talloze inspirerende ideeën opgeleverd voor WereldOuders, zoals onderstaande foto’s van de gebruikte flip-overs laten zien.

03-10-2014

Meaningful Experience

Meaningful Experience

Tijdens deze geweldige ontmoeting deden de initiatiefnemers van Ecodorp Bergen letterlijk de deuren open voor de overige bewoners van de gemeente Bergen.

.