Wie wij zijn

Geïnspireerde professionals die bewust samen die wereld creëren waar we in willen leven, gesterkt door het collectief waar we deel van uitmaken.

Wij 'snowflakes' zijn gepassioneerde professionals die leven vanuit het hart en staan voor wat ze belangrijk vinden. In verbinding met de wereld om ons heen en vanuit een waarderende blik kijken we naar mogelijkheden in de toekomst. Snowflakes kiezen er bewust voor om bij te dragen aan datgene wat hen raakt en hun kennis en ervaringen te delen met anderen die daar behoefte aan hebben. We ontwikkelen onszelf tot veranderaars en bouwen aan een sterke community. Als snowflake ben je een ambassadeur van positieve verandering in jouw wereld. Je draagt dat uit op je eigen manier door een project aan te dragen of te ondersteunen. Om zo de sneeuwbal van positieve verandering aan het rollen te brengen.

In de betere wereld die we voorzien cocreëren en coöpereren professionals wereldwijd om hun ‘cirkel van compassie’ te vergroten. Zij verbinden hun passie, kennis, vaardigheden en contacten ten behoeve van anderen.

Wij vormen samen een ‘sneeuwbal’ over de grenzen van organisaties, sectoren, disciplines en generaties. Wij werken dus allemaal bij andere organisaties of voor onszelf, als zelfstandig ondernemer. Net als sneeuwvlokken zijn wij allemaal uniek, net zoals jij. Wij denken inclusief en geloven niet in uitsluiten. Iedereen kan dus een snowflake zijn. Snowflake kun je namelijk niet zozeer worden, dan ben je, dat zit al in je. Met One Million Snowflakes helpen we elkaar om de eigenschappen te stimuleren die we nodig hebben om een betere wereld te creëren.

One Million Snowflakes “een coole beweging voor warme mensen”

Getriggerd? Bekijk hoe je onderdeel uit kunt gaan maken van onze ‘sneeuwbal van positieve verandering’.

Snowflakes die onze 'sneeuwbal' (hebben) laten rollen

Partners