Wat wij doen

‘One Million Snowflakes’ wil samen die wereld creëren die we wensen door het leiden, begeleiden en ondersteunen van initiatieven voor sociale verandering en duurzaamheid.

Wij zijn gepassioneerde professionals die er bewust voor kiezen om onze talenten, kennis en relaties in te zetten voor het collectief waar we deel van uitmaken. We steunen initiatieven die ons aan het hart gaan. Door ons diepgaand te verbinden met anderen die onze passie delen. Samen brengen we het initiatief een stap verder. We richten ons op mogelijkheden in de toekomst en helpen mensen om te creëren wat ze willen en waar ze van dromen.

Onze eigen snowflakes werken samen aan het cocreeren van een passende organisatievorm van One Million Snowflakes. Een die voldoende begrenzing aangeeft vanuit onze gezamenlijke doel en droom en voldoende ruimte laat voor iedereen om dat op zijn of haar eigen manier te doen. Online zijn we verbonden via onze een eigen community site en social media. In persoon ontmoeten we elkaar in onze Meaningful Meetings en Meaningful Experiences. Tijdens deze ontmoetingen onderzoeken we gezamenlijk de vragen van de initiatieven die centraal staan, bedoeld om hen hierin een stap verder te helpen. Simpelweg door wie je bent met al je talenten, capaciteiten en kennis bij te dragen aan het gesprek. Vanuit deze intentie ontstaan mooie gesprekken die voor zowel de vragensteller als de deelnemer verrijkend blijken te zijn.

Bekijk onze recente Meaningful meetings of Meaningfull Experiences hier. Heb je een goed initiatief? Stuur dan vooral een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons op

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Facebook