Meeting Partnership Foundation

12-12-2012

Locatie

Kirkman Company, een van de ‘founding snowflakes’, is een ondernemend adviesbureau dat gelooft in organisaties die ondernemerschap en verantwoordelijkheid succesvol combineren. Ofwel ‘co-creating social enterprises’.

initiatief

De Partnership Foundation ondersteunt het Rainbow Home Programma ter verbetering van de levensomstandigheden en toekomstmogelijkheden van straatmeisjes in India. Hun doel is een keten van 100 Homes in de 15 belangrijkste steden in India in 2018 waar ze 10.000 straatmeisjes begeleiden naar volwassenheid.

Meeting Partnership Foundation

Vragen

Tijdens deze MM stonden de volgende twee vragen van de Partnership Foundation (PF) centraal:

  1. Hoe kunnen wij (PF) voor onze toekomstige Rainbow alumni de juiste beroepsopleiding organiseren en een goede baan mogelijk maken als start van een succesvolle carrière?
  2. Wie kent invloedrijke Indiërs cq organisaties in India die onze fondswerving in India een boost kunnen en willen geven?

Resultaat

Tijdens deze eerste MM is het concept ontstaan dat sindsdien terugkeert als vaste opzet van de bijeenkomsten die we organiseren. Tijdens deze sessie ontdekten we de synergie die er optreedt als je professionals met verschillende achtergronden samen na laat denken over een vraagstuk dat ze aan het hart gaat. Een mooi voorbeeld van de uitkomst is het idee van Harm Edens om een filmportret te gaan maken van een aantal meisjes die in een Rainbow Home zitten om zo dit initiatief een echt gezicht te geven.

Deelnemers

Annemarie Bekker
Bob van der Werf
Carina van der Werf
Derk Bothe
Emile Berckmoes
Ferd van Koolwijk
Fleur Elderhorst
Hans Veenman
Harm Edens
Harm Wesselink
Heleen Aarts
Ingrid Aarsman
John Kakiay
Joris Pouw
Kasja Weenink
Kim Kronenburg
Leo Wielstra
Lindsay van Dijk
Margot van der Stap
Mascha Damen
Monique Janssens
Monique Neyzen
Peter Spuijbroek
Petrosjan Damen
Roelien Bokxem
Sandra Gevaert