Petrosjan Damen

Petrosjan Damen

Bedrijf

Sintering

Quote

"Dat ons concept van de Meaningful Meetings wordt overgenomen op andere plekken in de wereld" 

Waarom ben je een snowflake en doe je mee?

Ik ben een snowflake omdat ik geloof in een betere wereld en omdat ik er van overtuigd ben dat we die samen kunnen creëren.

Wat breng je in en wat haal je uit One Million Snowflakes?

Zowel in mijn rol als organisatieadviseur als in mijn rol als promotieonderzoeker richt ik me op het vrijmaken van potentieel over de grenzen van organisaties, sectoren en disciplines. Die kennis en ervaring breng ik ook in bij OMS. Dit initiatief levert me talloze inspirerende ontmoetingen op en het gevoel van hoop en betekenis. Ik word erg hoopvol doordat ik zie dat er zoveel mensen bereid zijn om anderen te helpen zonder daar geld voor te krijgen. Door andere initiatieven een stap verder te helpen zie ik dat mijn talenten van betekenis zijn. Dit geeft mij een goed gevoel.

Hoe zie jij de kracht van One Million Snowflakes?

De kracht van OMS duid ik aan als ‘sintering’. Dit is de term voor het natuurlijk proces dat van delen een sterker geheel maakt. Dit proces is onder andere nodig om tot een sneeuwbaleffect te komen: losse sneeuwvlokken versmelten tot een stevig geheel, om vervolgens te kunnen gaan rollen. Dat is ook exact wat we met OMS doen.

Wat is jouw mooiste droom voor One Million Snowflakes?

Dat ons concept van de Meaningful Meetings wordt overgenomen op andere plekken in de wereld. Dat er op die manieren talloze andere ‘sneeuwballen’ ontstaan die samen een wezenlijke verandering in gang zetten.

Contact

06-83179876

Snowflakes die onze 'sneeuwbal' (hebben) laten rollen

Partners